Werken met een lach

Bij Lo Solé kom je terecht in een gezellig team van circa 30 enthousiaste medewerkers. Je werk biedt veel afwisseling, je hebt eigen inbreng, er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en er is altijd ruimte voor gezelligheid met je collega’s. Je kunt bij ons veel leren en jezelf persoonlijk ontwikkelen.
Zelfstandig werkend Kok / Medewerker keuken (parttime/fulltime)
Werkuren:
Functie ter beschikking: 16-38 uur per week, verdeeld over enkele vaste dagen/shiften. Minimale leeftijd 17 jaar.
De zaak draait 5 dagen per week van 11.30 tot 21.00/21.30 uur (op maandag en dinsdag gesloten). De keuken is hierbij gedurende de gehele dag geopend van 11.30 tot 20.00 uur Je hebt dus hele fijne horecawerktijden, waarbij je volgens horecabegrippen altijd op tijd klaar bent. Je hebt dus nog wat aan je avond en je hebt tevens vaak de ochtend voor je zelf. In de zomermaanden zijn we ook op de dinsdag geopend. Vandaar dat er in de zomermaanden iets meer flexibiliteit wordt verwacht. Omdat wij de balans tussen privé en werk erg belangrijk vinden, creëren we samen met jou de perfecte balans hierin, zodat je altijd met maximaal plezier en enthousiasme naar je werk komt en daarnaast volop kunt genieten van je vrije tijd!
Details
Je komt te werken in een gezellig en gastvrij team van circa 30. Je bent actief in de keuken, dat bestaat uit een team van circa 6. Je verricht (zelfstandig ) keukenwerkzaamheden, bereidt mee de mise en place, je bent mede-verantwoordelijk voor het klaarmaken en de opmaak van alle uitgeserveerde gerechten, je verzorgt mee de catering en eventueel de bezorging ervan. Je werkt volgens instructies m.b.t. ingrediënten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng in menukaarten en seizoengerechten, indien deze wens er is.
De functie is zeer gevarieerd en zal daarom dus ook niet snel gaan vervelen en is in de toekomst altijd uit te breiden met extra verantwoordelijkheden en taken. Enkele voorbeelden hiervan zijn: plaatsen van bestellingen, verzorgen van de registratie van o.a. alle HACCP lijsten. meedenken in nieuwe menukaarten, etc. Ook een combinatie van keukenwerkzaamheden met ijsbereiding/coupesbereiding is een mogelijkheid die wij bieden.
Competentieprofiel voor zelfstandig werkend kok (deze zijn niet van toepassing voor een meewerkend kok).
*Kennis en betekenisvolle vaardigheden opgedaan
*MBO niveau 2/3 werk- en denkniveau
*aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken
*kennis van producten/ingrediënten en de samenstelling van menukaarten
*kennis van HACCP, allergenen en wetgeving
Gewenste diploma’s, maar zeker niet noodzakelijk zijn:
*Sociale Hygiëne
*BHV
*Leermeester
Ook wij staan open om hierin te investeren en jou deze kans te bieden.
Belangrijke vaardigheden:
*Je hebt oog voor detail
*Je bent stressbestendig
*Je werkt efficiënt
*Je kunt goed plannen en organiseren
*Je werk netjes en gestructureerd
*Je bent kwaliteitsgericht
*Je toont initiatief en wilt graag leren
*Je bent een aanpakker
Voor de functie zijn:
*het aantal uren bespreekbaar (tussen 16 en 38 uur)
*leeftijd vanaf 17 jaar
*de invulling van de uren naar wens te bespreken (wij zijn vrij flexibel, dit verwachten we ook terug)
*verloning bij fulltime dienstverband vanaf 2400,- tot 3000,- (afhankelijk van leeftijd, ervaring en diploma’s)
*werken in een sfeervolle en sociale omgeving
*werken met happy guests
*werken binnen een gezellig en enthousiast team
*fijne werktijden, en voor horecabegrippen ben je altijd op tijd klaar
*veel uitdaging en afwisseling
*mogelijkheid om je te ontwikkelen in de functie en/of de functie uit te breiden met ijsbereiding of werken voor in de zaak
Wat wij vragen
Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitgeserveerde gerechten en desserts. Je bent iemand die van aanpakken weet, die representatief is, flexibel kan zijn, die goed gemotiveerd en enthousiast is en dit ook goed weet over te brengen naar de collega’s. Je bent verder een echte teamplayer en feeling voor lekker eten zit in je dna.
Is je interesse gewekt, neem dan contact met ons op via info@ijssalonlosole.nl middels een CV en motivatiebrief en wie weet zitten wij binnenkort samen aan de koffie.
Medewerker Leidinggevende bediening (parttime/fulltime)
Werkuren
Functie ter beschikking: 16-38 uur per week, verdeeld over enkele vaste dagen/shiften, met eventueel 1 weekenddag. Bij een dienstverband van 20 uur of minder, kunnen de werkuren grotendeels doordeweeks ingevuld worden van dinsdag/woensdag t/m vrijdag.
De zaak draait 5 dagen per week van 11.30 tot 21.00/21.30 uur (op maandag en dinsdag gesloten). Je hebt dus hele fijne werktijden, waarbij je volgens horecabegrippen altijd op tijd klaar bent. Je hebt dus nog wat aan je avond en je hebt tevens altijd de ochtend voor je zelf. In de zomermaanden zijn we ook op de dinsdag geopend. Vandaar dat er in de zomermaanden iets meer flexibiliteit wordt verwacht. Omdat wij de balans tussen privé en werk erg belangrijk vinden, creëren we samen met jou de perfecte balans hierin, zodat je altijd met maximaal plezier en enthousiasme naar je werk komt en daarnaast volop kunt genieten van je vrije tijd!
Details
Je komt te werken in een gezellig en gastvrij team van circa 30. Je geeft leiding aan de voorkant van de zaak, je bent de drijvende kracht op de vloer en je bent verantwoordelijk voor de bediening en de gehele serviceverlening binnen het bedrijf. Jij bent diegene die het overzicht bewaart en het team weet te motiveren en te coachen. Je rapporteert aan de bedrijfsleider en de bedrijfseigenaren.
De functie biedt een fijne combinatie van zelf werken op de werkvloer in combinatie met het leidinggeven aan het team (dit team bestaat uit circa 20-25 medewerkers). De functie is zeer gevarieerd en zal daarom dus ook niet snel gaan vervelen en is in de toekomst altijd uit te breiden met extra verantwoordelijkheden en taken.
Je dagelijkse taken bestaan uit:
*Bedieningswerkzaamheden
*Bar werkzaamheden
*IJscoupesbereiding
*IJsbolletjes scheppen aan de ijsvitrine
*Mise en place maken ijsbar
*Voorraadbeheer van verse producten en dagvoorraad
*Opstarten en afsluiten van de zaak
*De zaak ten allen tijden netjes houden en hier goed op toezien
*Beheren van reserveringen en tafelindelingen maken
*Voorbereidingen voor feestzaal en catering treffen
*Afstemmen van werkzaamheden met de keuken en leidinggevenden
*Zorg dragen voor de beschikbaarheid van hulpmiddelen en goede instructies
*Personeelsmanagement
*Personeelsplanning
*Rapportage en verantwoording aan de eigenaren
Voor de functie zijn:
*het aantal uren bespreekbaar (tussen 16 en 38 uur)
*de invulling van de uren naar wens te bespreken
*bij voldoende ervaring en/of scholing een startsalaris vanaf 2580,95 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je wordt hierbij ingedeeld in functiegroep 6 en de hoogte in de schaal hangt af van je ervaringen. Er is hierbij nog veel groei in loon mogelijk.
*een 3 of 4-daagse werkweek bespreekbaar
*werken in een sfeervolle en sociale omgeving
*werken met happy guests
*werken binnen een gezellig en enthousiast team
*indien gewenst een dag in het weekend vrij of geregeld een geheel weekend vrij
*fijne werktijden, en voor horecabegrippen ben je altijd op tijd klaar
*veel uitdaging, afwisseling en verantwoordelijkheid
*mogelijkheid tot het behalen van diploma sociale hygiëne en BHV
*mogelijkheid om je te ontwikkelen in de functie (met daarbij nog een flinke groei in loon mogelijk)
Wat wij vragen
Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de serviceverlening en advisering van gasten in alle fasen van het verblijf in het restaurant. Je stuurt de medewerkers van bediening, ijsbalie, afwas en bar operationeel aan. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, regelen, en bijsturen van de medewerkers in de werkuitvoering en voorziet in het operationele personeelsbeheer. Als chef bediening werk je mee in de bedieningsuitvoering. Je bent iemand die van aanpakken weet, die representatief is, flexibal kan zijn, die goed gemotiveerd en enthousiast is en dit ook goed weet over te brengen naar de medewerkers. Je bent verder een echte teamplayer en gastvrijheid zit in je dna.
Is je interesse gewekt, neem dan contact met ons op via info@ijssalonlosole.nl middels een CV en motivatiebrief en wie weet zitten wij binnenkort samen aan de koffie.
Medewerker bediening (parttime/fulltime)
Werkuren: 12-32 uur per week
Wij zoeken extra handjes in de bediening. Onze zaak draait 5 dagen per week van 11.30 tot 21.30 uur. Dus fijne werktijden, waarbij je volgens horecabegrippen altijd op tijd klaar bent. Je hebt nog wat aan je avond en je hebt tevens altijd de ochtend voor je zelf. Afhankelijk van het gewenste aantal uren, zijn deze grotendeels naar eigen wens in te vullen. Omdat wij de balans tussen privé en werk erg belangrijk vinden, creëren we samen met jou de perfecte balans hierin, zodat je altijd met maximaal plezier en enthousiasme naar je werk komt en daarnaast volop kunt genieten van je vrije tijd!
Onze openingstijden zijn: van woensdag t/m zondag van 11.30 tot 21.00/21.30 uur (in de zomermaanden ook op de dinsdag geopend).
Details
Je komt te werken in een gezellig en gastvrij team van circa 30. In deze functie combineer je bediening met ijsbalie, coupesbereiding en bar werkzaamheden. Je hebt dus een veelzijdige baan die veel afwisseling biedt en waarbij je veel contact hebt met onze gasten en collega’s. De functie is naar wens uit te breiden met meer uren of leidinggevende taken.
Je dagelijkse taken bestaan uit:
*Bedieningswerkzaamheden
*Bar werkzaamheden
*IJscoupesbereiding
*IJsbolletjes scheppen aan de ijsvitrine
*Mise en place maken ijsbar (alles klaarzetten, fruit snijden, etc.)
*Voorraadbeheer van verse producten en dagvoorraad
*Mede verantwoordelijk voor het opstarten en afsluiten van de zaak
*De zaak ten allen tijden netjes houden en hier goed op toezien
*Beheren van reserveringen en tafelindelingen maken
Voor de functie zijn:
*het aantal uren bespreekbaar (tussen 12 en 32 uur)
*de invulling van de uren naar wens te bespreken
*een 3 of 4-daagse werkweek bespreekbaar
*loon conform horeca CAO en leeftijd. Ben je 20 jaar of ouder en heb je voldoende werkervaring in de branche, dan is functiegroep 5 van toepassing voor de verloning.
*werken in een sfeervolle en sociale omgeving
*werken met happy guests
*werken binnen een gezellig en enthousiast team
*indien gewenst een dag in het weekend vrij of geregeld een geheel weekend vrij
*fijne werktijden, en voor horecabegrippen ben je altijd op tijd klaar
*veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden
*mogelijkheid tot het behalen van diploma sociale hygiëne en BHV
*mogelijkheid om je te ontwikkelen tot de functie leidinggevende bediening (flinke stijging in loon)
Wat wij vragen
Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de serviceverlening en advisering van gasten in alle fasen van het verblijf in het restaurant. Je bent iemand die van aanpakken weet, die representatief is, flexibal kan zijn, die goed gemotiveerd en enthousiast is en dit ook goed weet over te brengen naar de collega’s.
Is je interesse gewekt, neem dan contact met ons op via info@ijssalonlosole.nl middels een CV en motivatiebrief en wie weet zitten we binnenkort samen aan de koffie.
Stagiaires
Lo Solé is een erkend leerbedrijf met 2 leermeesters. Wij bieden daarom ook diverse stageplekken aan in zowel de bediening als in de keuken. Er zijn mogelijkheden op diverse niveaus en voor zowel BBL als BOL opleidingen. Zie stagemarkt voor de stageplekken die wij bieden en wie weet kom jij bij ons het mooie horeca-vak verder ontdekken.
Oproepkrachten
Vanaf februari/maart 2026: medewerker spoelkeuken
Ben jij 15 jaar en wil je bij ons komen werken, dan zoeken wij jou als nieuw teamlid voor onze spoelkeuken. Gemiddeld werk je 1 jaar in de spoelkeuken, waarna je doorgroeit naar onze ijsbalie. Vanuit hier kun je je ontwikkelen in diverse functies, zoals bar, bediening, keuken of coupesbereiding.
Vanaf april/mei 2026: medewerker allround (ijs/bar/bediening)
Ben jij 16 jaar of ouder en doe je in 2026 eindexamen, dan zoeken wij jou vanaf april/mei als nieuw teamlid bij onze ijsbalie, ijsbar, bar en bediening. Wil je al graag voor deze tijd starten, dan is dit uiteraard ook bespreekbaar.
Ben jij van alle markten thuis, heb je doordeweeks veel tijd en steek je graag je handen uit de mouwen, dan zijn wij per direct al op zoek naar jou: medewerker allround (ijs/bar/bediening)Ben jij 16 jaar of ouder en heb je toevallig een tussenjaar of studiepauze ingelast en ben je op zoek naar een afwisselde bijbaan (met uren naar wens in te vullen), dan zoeken wij jou als ons nieuwe teamlid.
Vanaf november 2025: keukenhulp
Ben jij 16 jaar of ouder en voor 1 of meerdere doordeweekse avonden (woe/do/vrij) beschikbaar voor een dienst van 3 uurtjes als keukenhulp en in het weekend nog een extra dienst beschikbaar tussen de 3 en 8 uurtjes, dan zoeken wij jou als nieuw teamlid in onze keuken. Ook een combinatie als keukenhulp met voor werken of in de ijsbereiding is een optie.
Vanaf november 2025: keukenhulp
Ben jij 16 jaar of ouder en voor 1 of meerdere doordeweekse avonden (woe/do/vrij) beschikbaar voor een dienst van 3 uurtjes als keukenhulp en in het weekend nog een extra dienst beschikbaar tussen de 3 en 8 uurtjes, dan zoeken wij jou als nieuw teamlid in onze keuken. Ook een combinatie als keukenhulp met voor werken of in de ijsbereiding is een optie.
Voorwaarden oproepkrachten
- leeftijd tussen 15 en 20 jaar
- minimaal 1 dag in het weekend en 1 doordeweekse avond beschikbaar
- in de zomervakantie dien je minimaal 3/4 weken beschikbaar te zijn om te werken
- je leert graag nieuwe dingen
- je wilt jezelf graag ontwikkelen
- je bent een teamplayer
- je bent flexibel
- je bent een doorzetter
- je bent gastvrij
All-in verloningen:
- Uurlonen vanaf: 1 januari 2026 vanaf:
- 15 jaar 6.00 per uur 6.00 per uur
- 16 jaar 7.65 per uur 8.00 per uur
- 17 jaar 9.35 per uur 10.00 per uur
- 18 jaar 11.00 per uur 12.00 per uur
- 19 jaar 12.75 per uur 13.50 per uur
- 20 jaar 14.45 per uur 15.00 per uur
Verwachtingen
- flexibiliteit
- enthousiasme
- doorzettingsvermogen
- verantwoordelijkheid
- vriendelijk en gastvrij
- leergierig
Hier staat tegenover
- goede verloning
- goede arbeidsvoorwaarden (we denken graag met je mee)
- doorgroeimogelijkheden
- ideale horeca-werktijden (zie onze openingstijden)
- werken in een gezellig team van circa 30
- werken met ‘happy guests’
- werken in een sociale omgeving
- afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden
- mogelijkheid tot zelfontwikkeling (samen een POP ontwikkelen)
- mogelijkheid tot behalen van diploma sociale hygiëne en BHV
- sociale groei
- de mogelijkheid tot heel veel ijs eten!
Als extra waardering en voor de teamspirit
- gezellige sluitdrankjes in de zomer en weekenden
- zomer BBQ
- jaarlijks personeelsfeest in de winter
- geregeld een leuke attentie, zoals met Sinterklaas, Kerst en de Kermis.