Werken met een lach

Diverse functies

Bij Lo Solé kom je terecht in een gezellig team van circa 30 enthousiaste medewerkers. Je werk biedt veel afwisseling, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor gezelligheid met je collega’s. Je kunt bij ons veel leren en jezelf persoonlijk ontwikkelen.

Medewerker keuken (parttime/fulltime)

Medewerker Leidinggevende bediening (parttime/fulltime)

Medewerker bediening (parttime/fulltime)

Stagiaires

Oproepkrachten

ALLEEN NOG OP ZOEK NAAR EEN 15-JARIGE AFWASHULP VOOR DE ZATERDAGAVOND EN EVENTUEEL DE WOENSDAG- EN/OF VRIJDAGMIDDAG ERBIJ.

Ben jij 15 jaar en wil je bij ons komen werken, dan zoeken wij jou als nieuw teamlid voor onze spoelkeuken. Gemiddeld werk je 1 jaar in de spoelkeuken, waarna je doorgroeit naar onze ijsbalie. Vanuit hier kun je je ontwikkelen in diverse functies, zoals bar, bediening, keuken of coupesbereiding.

Voorwaarden oproepkrachten

  • leeftijd tussen 15 en 20 jaar
  • minimaal 1 dag in het weekend en 1 doordeweekse avond beschikbaar 
  • in de zomervakantie dien je minimaal 3/4 weken beschikbaar te zijn om te werken
  • je leert graag nieuwe dingen
  • je wilt jezelf graag ontwikkelen
  • je bent een teamplayer
  • je bent flexibel 
  • je bent een doorzetter
  • je bent gastvrij

All-in verloningen:

  • 15 jaar 5,80 per uur
  • 16 jaar 7,47 per uur
  • 17 jaar 9,12 per uur
  • 18 jaar 10,79 per uur
  • 19 jaar 12,45 per uur
  • 20 jaar 14,10 per uur

Verwachtingen

  • flexibiliteit
  • enthousiasme
  • doorzettingsvermogen
  • verantwoordelijkheid
  • vriendelijk en gastvrij
  • leergierig 

Hier staat tegenover

  • goede verloning 
  • goede arbeidsvoorwaarden (we denken graag met je mee)
  • doorgroeimogelijkheden
  • ideale horeca-werktijden (zie onze openingstijden)
  • werken in een gezellig team van circa 30
  • werken met ‘happy guests’
  • werken in een sociale omgeving 
  • afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden
  • mogelijkheid tot zelfontwikkeling (samen een POP ontwikkelen)
  • sociale groei 
  • de mogelijkheid tot heel veel ijs eten! 

Als extra waardering en voor de teamspirit

  • gezellige sluitdrankjes in de zomer
  • zomer BBQ
  • jaarlijks personeelfeest
  • geregeld een leuke attentie, zoals met Sinterklaas, Kerst en de Kermis.