Werkuren
Wij zoeken iemand voor 16-24 uur per week, verdeeld over enkele vaste dagen/shiften, met eventueel 1 weekenddag. Bij een dienstverband van 24 uur of minder, kunnen de werkuren doordeweeks ingevuld worden van dinsdag/woensdag t/m vrijdag.
De zaak draait 5 dagen per week van 11.30 tot 21.00 uur (op maandag en dinsdag gesloten). Je hebt dus hele fijne werktijden, waarbij je volgens horecabegrippen altijd op tijd klaar bent. Je hebt dus nog wat aan je avond en je hebt tevens altijd de ochtend voor je zelf. In de zomermaanden zijn de openingstijden iets verbreed en zijn we ook op de dinsdag geopend. Vandaar dat er in de zomermaanden iets meer flexibiliteit wordt verwacht.
Details
Je komt te werken in een gezellig en gastvrij team van circa 30. Je geeft leiding aan de voorkant van de zaak en bent verantwoordelijk voor de bediening en de gehele serviceverlening binnen het bedrijf. Je rapporteert aan de bedrijfsleider en de bedrijfseigenaren.
De functie biedt een fijne combinatie van zelf werken op de werkvloer in combinatie met het leidinggeven aan het team (dit team bestaat dan uit circa 20-25 medewerkers). De functie is zeer gevarieerd en zal daarom dus ook niet snel gaan vervelen en is in de toekomst altijd uit te breiden met extra verantwoordelijkheden en taken.
Je dagelijkse taken bestaan uit:
*Bedieningswerkzaamheden
*Bar werkzaamheden
*IJscoupesbereiding
*IJsbolletjes scheppen aan de ijsvitrine
*Mise en place maken ijsbar (alles klaarzetten, fruit snijden, etc.)
*Voorraadbeheer van verse producten, dagvoorraad en dagvoorraad van het ijs
*Opstarten en afsluiten van de zaak
*De zaak ten allen tijden netjes houden en hier goed op toezien
*Afstemmen van werkzaamheden met de keuken
*Zorg dragen voor de beschikbaarheid van hulpmiddelen en goede instructies
*Personeelsmanagement
*Rapportage en verantwoording aan de eigenaren.
Voor de functie zijn:
*het aantal uren bespreekbaar (tussen 20 en 38 uur)
*de invulling van de uren naar wens te bespreken
*bij voldoende ervaring en/of scholing een startsalaris vanaf 2555,40 bruto per maand (bij fulltime dienstverband). Je wordt hierbij ingedeeld in functiegroep 6. Hierbij is nog veel groei in loon mogelijk.
*een 3 of 4-daagse werkweek bespreekbaar
*werken in een sfeervolle en sociale omgeving
*werken met happy guests
*werken binnen een gezellig en enthousiast team
*indien gewenst een dag in het weekend vrij of geregeld een geheel weekend vrij
*fijne werktijden, en voor horecabegrippen ben je altijd op tijd klaar
*veel uitdaging, afwisseling en verantwoordelijkheid
*mogelijkheid tot het behalen van diploma sociale hygiëne en BHV
*mogelijkheid om je te ontwikkelen in de functie (met daarbij nog een flinke groei in loon mogelijk)
Wat wij vragen
Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de serviceverlening en advisering van gasten in alle fasen van het verblijf in het restaurant. Je stuurt de medewerkers van bediening, ijsbalie, afwas en bar operationeel aan. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, regelen, en bijsturen van de medewerkers in de werkuitvoering en voorziet in het operationele personeelsbeheer. Als chef bediening werk je mee in de bedieningsuitvoering. Je bent iemand die van aanpakken weet, die representatief is, flexibal kan zijn, die goed gemotiveerd en enthousiast is en dit ook goed weet over te brengen naar de medewerkers. Je bent verder een echte teamplayer en gastvrijheid zit in je dna.
Is je interesse gewekt, neem dan contact met ons op via info@ijssalonlosole.nl middels een CV en motivatiebrief en wie weet zitten wij binnenkort samen aan de koffie.