Feesten &
Partijen

Lo Solé beschikt tevens over feestzaal De Gatserie. Hier bent u aan het juiste adres om een onvergetelijk feest te vieren met lekker eten en drinken.

Ook voor een lunch of diner met een groter gezelschap zijn er in onze zaal tal van mogelijkheden.

Lo Solé beschikt tevens over feestzaal De Gatserie. Deze feestzaal is te reserveren voor feesten en partijen tot ca 60 personen. Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes naar uw wensen.  Ook bieden we catering op locatie aan, zodat je een topfeest op een locatie naar wens kan organiseren. Bekijk alle mogelijkheden.

"Wine + Diner
=
Winner"

Joep Minten

Feesten tot
70 personen

Gewoon
genieten

Zaal de Gatserie

Feestzaal De Gatserie is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 70 personen in een gezellige setting met leuke zitjes en lekker eten en drinken.

Wij bieden u indien gewenst  een all-in arrangement. In onze brochure vindt u tal van mogelijkheden. 

De ruimte is geschikt voor onder andere een gouden bruiloftsfeest, een familiedag, reunie, babyborrel, bedrijfsetentje of vergadering. 

Er zijn tal van
mogelijkheden

Bekijk de arrangementen

Onze arrangementen zijn mogelijk vanaf 25 personen. 
Wij bieden diverse arrangementen aan. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een arrangement naar eigen smaak samen te stellen. In een persoonlijk gesprek kunt u met ons de mogelijkheden bespreken. 

Catering op locatie

Van bedrijfsfeest tot familiefeest.

Genieten in een
vertrouwde omgeving

Ook voor uw feestje thuis verzorgen wij graag de catering. Wij doen dit al meer dan 10 jaar en kunnen u hierin goed adviseren. Onze catering is te bestellen vanaf 20 personen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en onze buffetten zijn eventueel uit te breiden met soepen, voorgerechten en ons heerlijk huisgemaakte ijs.