Lunchen &
Dineren

Bij Lo Solé

Lo Solé biedt een gevarieerde lunch- en dinerkaart met aantrekkelijke 3-gangen keuze menu’s. Voor onze kleine gasten hebben wij een speciale kindermenukaart.

"Gastvrijheid is als de liefde. Dat krijg je en is niet te koop"

Joep Minten

Van soep
tot salades

Lunch

Wij bieden u een verrassende lunchkaart met heerlijke gerechten en voor ieder wat wils. U kunt zelfs kiezen voor een 3-gangen lunch voor 18,95.

U geniet dan van een heerlijke soep, een lunchgerecht van de kaart en als nagerecht nog een heerlijk aangekleed kopje koffie of een verrassende ijscoupe.

Tijdens onze openingsdagen serveren wij lunch van 11.30 tot 16.30 uur.

Van zalm tot
hamburgers

Diner

Wij bieden u een verrassende dinerkaart met heerlijke gerechten en voor ieder wat wils. U kunt zelfs kiezen voor een 3-gangen diner, al vanaf 27,50.

U geniet dan van een heerlijke soep of voorgerecht, een hoofdgerecht naar keuze en als nagerecht nog een heerlijk aangekleed kopje koffie of een verrassende ijscoupe.

Tijdens onze openingsdagen serveren wij diner van 16.30 tot 20.00 uur.

Bij eten hoort
een borrel

Proost

Bekijk hier onze
drankkaarten

Benieuwd naar onze drankjes en borrelhapjes, hier vindt u onze mogelijkheden.

Speciaal voor
grotere groepen

Vanaf 10 personen

Ook zijn er mogelijkheden voor grote groepen. Zo kunt u bijvoorbeeld soep met diverse belegde broodjes, salades met onbeperkt koffie en thee nemen voor een aantrekkelijke prijs. Of wat dacht u van een 3-gangen keuzemenu met afsluitend een heerlijke ijstafel.

Informeer vrijblijvend naar al onze mogelijkheden.