Werkuren: 16-38 uur per week
Wij zoeken extra handjes in de bediening. Onze zaak draait 5 dagen per week van 11.30 tot 21.30 uur. Dus fijne werktijden, waarbij je volgens horecabegrippen altijd op tijd klaar bent. Je hebt nog wat aan je avond en je hebt tevens altijd de ochtend voor je zelf. Afhankelijk van het gewenste aantal uren, zijn deze grotendeels naar eigen wens in te vullen. Omdat wij de balans tussen privé en werk erg belangrijk vinden, creëren we samen met jou de perfecte balans hierin, zodat je altijd met maximaal plezier en enthousiasme naar je werk komt en daarnaast volop kunt genieten van je vrije tijd!
Onze openingstijden zijn: van woensdag t/m zondag van 11.30 tot 21.00/21.30 uur (in de zomermaanden ook op de dinsdag geopend).
Details
Je komt te werken in een gezellig en gastvrij team van circa 30. In deze functie combineer je bediening met ijsbalie, coupesbereiding en bar werkzaamheden. Je hebt dus een veelzijdige baan die veel afwisseling biedt en waarbij je veel contact hebt met onze gasten en collega’s. De functie is naar wens uit te breiden met meer uren of leidinggevende taken.
Je dagelijkse taken bestaan uit:
*Bedieningswerkzaamheden
*Bar werkzaamheden
*IJscoupesbereiding
*IJsbolletjes scheppen aan de ijsvitrine
*Mise en place maken ijsbar (alles klaarzetten, fruit snijden, etc.)
*Voorraadbeheer van verse producten en dagvoorraad
*Mede verantwoordelijk voor het opstarten en afsluiten van de zaak
*De zaak ten allen tijden netjes houden en hier goed op toezien
*Beheren van reserveringen en tafelindelingen maken
Voor de functie zijn:
*het aantal uren bespreekbaar (tussen 16 en 38 uur)
*de invulling van de uren naar wens te bespreken
*loon conform horeca CAO en leeftijd. Ben je 20 jaar of ouder en heb je voldoende werkervaring in de branche, dan is functiegroep 5 van toepassing voor de verloning: vanaf 2505,04 bij een fulltime dienstverband.
*werken in een sfeervolle en sociale omgeving
*werken met happy guests
*werken binnen een gezellig en enthousiast team
*indien gewenst een dag in het weekend vrij of geregeld een geheel weekend vrij
*fijne werktijden, en voor horecabegrippen ben je altijd op tijd klaar
*veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden
*mogelijkheid tot het behalen van diploma sociale hygiëne en BHV
*mogelijkheid om je te ontwikkelen tot de functie leidinggevende bediening (flinke stijging in loon)
Wat wij vragen
Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de serviceverlening en advisering van gasten in alle fasen van het verblijf in het restaurant. Je bent iemand die van aanpakken weet, die representatief is, flexibal kan zijn, die goed gemotiveerd en enthousiast is en dit ook goed weet over te brengen naar de collega’s.
neem dan contact met ons op via info@ijssalonlosole.nl middels een CV en motivatiebrief en wie weet zitten we binnenkort samen aan de koffie.