Medewerker bediening (parttime/fulltime)

Werkuren

Vanaf september zoeken wij iemand die op de woensdag, donderdag en vrijdagmiddag/avond wilt komen werken. Dit zullen diensten van ca. 12.00 tot 18.00 zijn (of langer indien gewenst). Onze zaak draait 5 dagen per week van 11.30 tot 21.00 uur. Dus fijne werktijden, waarbij je volgens horecabegrippen altijd op tijd klaar bent en dus nog wat aan je avond hebt en tevens altijd de ochtend voor je zelf hebt. Afhankelijk van het gewenste aantal uren, zijn de 3 middagen uit te breiden met uren in de avonden en in het weekend. 

Onze openingstijden zijn: van woensdag t/m zondag van 11.30 tot 21.00 uur (in de zomermaanden ook op de dinsdag geopend en een uurtje langer).

Details

In deze functie combineer je bediening met ijsbalie, coupesbereiding en bar werkzaamheden. Je hebt dus een veelzijdige baan die veel afwisseling biedt en waarbij je veel contact hebt met onze gasten en collega’s. De functie is naar wens uit te breiden met meer uren of leidinggevende taken. 

Voor de functie zijn:

*het aantal uren bespreekbaar (tussen 16 en 38 uur)
*de invulling van de uren naar wens te bespreken
*een 3 of 4-daagse werkweek bespreekbaar
*bij voldoende ervaring een startsalaris vanaf 2.344,62 bruto per maand bij fulltime dienstverband (functiegroep 5)
*werken in een sfeervolle en sociale omgeving
*werken met happy guests
*werken binnen een gezellig en enthousiast team 
*indien gewenst een dag in het weekend vrij of geregeld een geheel weekend vrij
*fijne werktijden, en voor horecabegrippen ben je altijd op tijd klaar
*veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden
*mogelijkheid tot het behalen van diploma sociale hygiëne en BHV
*mogelijkheid om je te ontwikkelen tot de functie leidinggevende bediening (flinke stijging in loon)

Wat wij vragen

Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de serviceverlening en advisering van gasten in alle fasen van het verblijf in het restaurant. Je bent iemand die van aanpakken weet, die representatief is, flexibal kan zijn, die goed gemotiveerd en enthousiast is en dit ook goed weet over te brengen naar de collega’s.

Is je interesse gewekt, neem dan contact met ons op via info@ijssalonlosole.nl middels een CV en motivatiebrief en wie weet zitten we binnenkort samen aan de koffie.