Zelfstandig werkend kok / Medewerker keuken (parttime/fulltime)

Werkuren:

Wij zoeken iemand voor 16-24 uur per week, verdeeld over enkele vaste dagen/shiften, Bij een dienstverband van 24 uur of minder, kunnen de werkuren doordeweeks ingevuld worden van dinsdag/woensdag t/m vrijdag.

De zaak draait 5 dagen per week van 11.30 tot 21.00 uur (op maandag en dinsdag gesloten).  De keuken is hierbij gedurende de gehele dag geopend van 11.30 tot 20.00 uur Je hebt dus hele fijne horecawerktijden, waarbij je volgens horecabegrippen altijd op tijd klaar bent. Je hebt dus nog wat aan je avond en je hebt tevens vaak de ochtend voor je zelf. In de zomermaanden zijn de openingstijden iets verbreed en zijn we ook op de dinsdag geopend. Vandaar dat er in de zomermaanden iets meer flexibiliteit wordt verwacht.

Details

Je komt te werken in een gezellig en gastvrij team van circa 30. Je bent actief in de keuken, dat bestaat uit een team van 6. Je verricht zelfstandig  keukenwerkzaamheden, bereidt mee de mise en place, je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken en de opmaak van alle uitgeserveerde gerechten en catering en verzorgt de registratie van o.a. alle HACCP lijsten. Je werkt volgens instructies m.b.t. ingrediënten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng in menukaarten en seizoengerechten.

De functie is zeer gevarieerd en zal daarom dus ook niet snel gaan vervelen en is in de toekomst altijd uit te breiden met extra verantwoordelijkheden en taken. Enkele voorbeelden hiervan zijn:  plaatsen van bestellingen, meedenken in nieuwe menukaarten, etc. Ook een combinatie van keukenwerkzaamheden met ijsbereiding/coupesbereiding is een mogelijkheid die wij bieden.

Competentieprofiel
*Kennis en betekenisvolle vaardigheden opgedaan
*MBO niveau 2/3 werk- en denkniveau
*aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken
*kennis van producten/ingrediënten en de samenstelling van menukaarten
*kennis van HACCP, allergenen en wetgeving

Gewenste diploma’s, maar niet noodzakelijk zijn:
*Sociale Hygiëne
*BHV
*Leermeester
Ook wij staan open om hier met jou in te investeren. 

Belangrijke vaardigheden:
*Je hebt oog voor detail
*Je bent stressbestendig
*Je kunt goed plannen en organiseren
*Je werk netjes en gestructureerd
*Je bent kwaliteitsgericht
*Je toont initiatief en wilt graag leren

Voor de functie zijn:

*het aantal uren bespreekbaar (tussen 20 en 38 uur)
*leeftijd vanaf 18 jaar 
*de invulling van de uren naar wens te bespreken (wij zijn vrij flexibel, dit verwachten we ook terug)
*bij voldoende ervaring en/of scholing een startsalaris vanaf 2555,40 bruto per maand (bij fulltime dienstverband). Je wordt ingedeeld in functiegroep 6 en afhankelijk van je ervaring wordt je ingedeeld in de bijpassende trede. Hierbij is nog een flinke groei in loon mogelijk.
*een 3 of 4-daagse werkweek bespreekbaar
*werken in een sfeervolle en sociale omgeving
*werken met happy guests
*werken binnen een gezellig en enthousiast team 
*indien gewenst een dag in het weekend vrij of geregeld een geheel weekend vrij
*fijne werktijden, en voor horecabegrippen ben je altijd op tijd klaar
*veel uitdaging, afwisseling en verantwoordelijkheid
*jaarlijks mee op BHV examen
*mogelijkheid om je te ontwikkelen in de functie (met daarbij nog een flinke groei in loon mogelijk)

Wat wij vragen

Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitgeserveerde gerechten en desserts. Je bent iemand die van aanpakken weet, die representatief is, flexibel kan zijn, die goed gemotiveerd en enthousiast is en dit ook goed weet over te brengen naar de collega’s. Je bent verder een echte teamplayer en feeling voor lekker eten zit in je dna.

Is je interesse gewekt, neem dan contact met ons op via info@ijssalonlosole.nl middels een CV en motivatiebrief en wie weet zitten wij binnenkort samen aan de koffie.