Medewerker Leidinggevende bediening (parttime/fulltime)

Werkuren

Vanaf september zoeken wij iemand voor 20-38 uur per week, verdeeld over enkele vaste dagen/shiften, met 1 weekenddag. Je hebt dus minimaal 1 dag in het weekend vrij en/of geregeld een geheel weekend vrij (dit geldt alleen bij een fulltime dienstverband). Bij een dienstverband van 24 uur of minder, kunnen de werkuren doordeweeks ingevuld worden van woensdag t/m vrijdag.

De zaak draait 5 dagen per week van 11.30 tot 21.00 uur (op maandag en dinsdag gesloten). Je hebt dus hele fijne werktijden, waarbij je volgens horecabegrippen altijd op tijd klaar bent en dus ook nog wat aan je avond hebt en tevens altijd de ochtend voor je zelf hebt. 
In de zomermaanden zijn de openingstijden iets verbreed en wordt er iets meer flexibiliteit verwacht.

Details

Je komt te werken in een gezellig en gastvrij team van circa 30. Je geeft leiding aan de voorkant van de zaak en bent verantwoordelijk voor de bediening en de gehele serviceverlening binnen het bedrijf. Je rapporteert aan de bedrijfsleider en de bedrijfseigenaren. 
De functie biedt een fijne combinatie van zelf werken op de werkvloer in combinatie met het leidinggeven aan het team (dit team bestaat dan uit circa 20-25 medewerkers). De functie is zeer gevarieerd en zal daarom dus ook niet snel gaan vervelen en is in de toekomst altijd uit te breiden met extra verantwoordelijkheden en taken.

Voor de functie zijn:

*het aantal uren bespreekbaar (tussen 20 en 38 uur)
*de invulling van de uren naar wens te bespreken
*bij voldoende ervaring en/of scholing een startsalaris vanaf 2581,05 bruto per maand (bij fulltime dienstverband)
*een 3 of 4-daagse werkweek bespreekbaar
*werken in een sfeervolle en sociale omgeving
*werken met happy guests
*werken binnen een gezellig en enthousiast team 
*indien gewenst een dag in het weekend vrij of geregeld een geheel weekend vrij
*fijne werktijden, en voor horecabegrippen ben je altijd op tijd klaar
*veel uitdaging, afwisseling en verantwoordelijkheid
*mogelijkheid tot het behalen van diploma sociale hygiëne en BHV
*mogelijkheid om je te ontwikkelen in de functie (met daarbij nog een flinke groei in loon mogelijk)

Wat wij vragen

Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de serviceverlening en advisering van gasten in alle fasen van het verblijf in het restaurant. Je stuurt de medewerkers van bediening, ijsbalie, afwas en bar operationeel aan. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, regelen, en bijsturen van de medewerkers in de werkuitvoering en voorziet in het operationele personeelsbeheer. Als chef bediening werk je mee in de bedieningsuitvoering. Je bent iemand die van aanpakken weet, die representatief is, flexibal kan zijn, die goed gemotiveerd en enthousiast is en dit ook goed weet over te brengen naar de medewerkers. Je bent verder een echte teamplayer en gastvrijheid zit in je dna. 

Is je interesse gewekt, neem dan contact met ons op via info@ijssalonlosole.nl middels een CV en motivatiebrief en wie weet zitten wij binnenkort samen aan de koffie.